Venture Cup

Venture Cup er en arena der kreative studenter setter sine forretningsideer på prøve

Har du en god idé, men mangler finansiering til ditt prosjekt? I Venture Cup settes dine idéer til live foran dommere og publikum, der du har mulighet til å kjempe deg opp til Norgesfinalen.

Venture Cup Lokalfinale arrangeres hvert år av Start UiA, der studenter kan melde seg på konkurransen som strekker seg fra lokalt til nasjonalt plan. Du kan vinne finansiering til ditt prosjekt. I den lokalefinalen er premien på 10.000 kroner, samt en mulighet til å delta i den nasjonalefinalen. Hovedpremie i den nasjonalefinalen er på 100.000 kroner.

I Venture Cup knyttes nye og innovative gründere med erfarne representanter fra næringslivet sammen, som skal bidra til videre utvikling av forretningsideene og etableringen på markedet.

 

Innovasjonscafé

Innovasjonscafé er en møteplass for alle som er interessert i innovasjon og entreprenørskap og som ønsker å delta på arrangementer hvor du kan bli inspirert og inspirere andre

Vi inviterer dyktige og engasjerende foredragsholdere innenfor spennende og aktuelle tema slik at deltakerne får faglig påfyll og blir oppdatert på de nyeste trendene.

Målet med innovasjonscaféene er å samle gründere, utviklere, innovatører, personer med interesser for finans, teknologi eller næring, studenter og andre for å høre korte, engasjerende foredrag Innovasjonscaféne er dermed en flott mulighet til å bygge nettverk og treffe andre likesinnede i en uformell setting.

Innovasjonscafé arrangeres flere ganger i året og er et samarbeid mellom Digin, DnB, Start UiA og Innoventus Sør.

 

Motivasjonsmiddagen

Start UiA inviterer studenter til middag med fokus på interessante foredrag med nøkkelpersoner fra næringslivet

Vår ambisjon er å inspirere studenter til å se etter mulighetene og forbedringspotensial i det etablerte, og finne originale og innovative løsninger som skaper langsiktig vekst og tilfører noe nytt.

Motivasjonsmiddagen er for alle studenter som ønsker å gjøre noe stort av seg selv og inspirere suksess gjennom hardt arbeid og en jernvilje. Vårt mål er å skape synlige effekter og på lang sikt øke andelen studenter som er med på verdiskapning og nyskapning i regionen.

Kreasjon

Med dette arrangementet ønsker vi å involvere alle linjeforeningene og studieretningene på Campus Grimstad
Dette er en vennskapelig rivalisering for å skape entusiasme og kreativitet blant studentene. Fokuset med arrangementet er at studentene skal skape en innovativ og kreativ løsning med casen som blir utlevert.

Utstyret gir stor frihet, så det er bare fantasien som setter grenser!